Fula brudar i tidningarna

Jag åt frukost hemma hos mamma härom dagen och ett utav våra gemensamma intressen är skvaller och framförallt skvallertidningar.

Jag läser bloggar medans hon bläddrar i just en "hänt bild".

Mamma- Varför är den bara fula trashiga tjejer i tidningarna? Dom är fulla, visar muffen och knarkar. Jag vill läsa om sunda snygga tjejer.
Jag- Men det säljer ju inga tidningar, man vill ju läsa om skandaler.
Mamma- Inte jag! jag vill läsa om rena tjejer med snygga kläder inte om knarkande lindsay Lohan, eller om att Beckhams ska skilja sig igen.
Jag- OK.

Ändå läser vi, ändå är det fortfarande intressant och bilderna är kul att se.

Jag börjar läsa ett reportage om Emma Andersson...

Jag- Hon är fin Emma.
Mamma- Ja! Där har du en sund fin tjej. Jag gillar henne jättemycket! Jag läser nästan bara sådana tidningar.

Hon är söt min mamma!

Jag lyssnar gärna. Men på dövörat.

Ibland så får man ju höra saker som är riktigt smaskiga. Sånt som man egentligen inte ska höra för att det är nästan grymt att inte viska det vidare. Ja, ibland får även jag nys på sådana hemligheter och jag tycker att det är svinjobbigt för jag bara måste berätta det för någon, jag bara måste. Men jag gör det inte!

Jag ville bara säga det till någon...

Ny design

Igår skrev jag ju ett inlägg om att jag ville ha hjälp med att sminka upp bloggen och Mange, jag är övertygad om att du är grym på att designa :) Du får fria händer förstås jag litar fullständigt på dig!

HJÄLP!

Jo, som ni märker så kan jag inte göra radbrytningar eller andra viktiga saker man behöver när man skriver.
Sen vill jag har en ny design på bloggen med. Finns det någon kunnig jävel därute som kan hjälpa mig med detta?
Jag ber er snälla!

Ibland är det skönt och ibland inte...

Jag har älskat att vara arbetslös. Jag har ju för bövelen inte gjort annat än jobbat för ett företag, verkligen jobbat röven av mig för ett företag som jag sen inte fått något tillbaka utav. Att jag välkomnade arbetslösheten med öppna armar är ett faktum och att jag har älskat varje sekund av spontana fikor, tvättdagar, egentid, och mycket mer har hur fått en tvär vändning. Det är inte roligt att tvätta längre. Det är inte kul att skratta själv åt "jims värld" och det är inte längre roligt att prata i telefon.
Jag behöver jobba, vara kreativ, använda hjärnan lite och helst händerna med.
Jag befinner mig i ett slags koma och funderar skarpt på att skaffa en hund att rå om och leka med på dagarna för att jag behöver något att göra ( jag är inte ens särskilt förtjust i hundar )
Jag söker lite jobb som jag tycker skulle passa mig för man får ju inte glömma att det är jag som är en tillgång för dom, eller hur?
Så nu vänder jag mig till er har ni några idéer på kreativa kul saker som jag kan göra på dagarna tills jag hittar ett jobb?
Det kan gå under projektnamnet "jag vill rädda Saras hjärna"

Jag älskar...

Jag har förälskat mig i the garden collection från H&M.

Jag har gjort något dumt

Idag i min rastlöshet köpte jag ett par skor på internet.
Jag har inte sagt något till Putte ännu.
Men dom är jävligt snygga.

"Sommarvikt"

Jag har just nu en svullomånad, inte för att det på något sätt är bra eller att man ska göra så utan jag har en teori om att ifall jag ska leva på pulver hela maj månad så måste jag ju ha något att ta ifrån, visst låter det vettigt. 
Nä, skämt åsido. Ni vet ju hur viktgalen jag är, Vikt är inte för mig att man trivs med sig själv oavsett vad vågen säger utan det är just vågen som säger det. Man vill inte för man är rädd för vad den ska visa men då tänker jag istället att om jag trivs med min kropp och vågen visar 80 kilo, då har jag ju blundat för min fetma och använt trivsel som undanflykt. Visar vågen mitt mål 57 kilo till exempel då vet jag att jag kan trivas med gott samvete.
Så nu blir det pulver i maj för att inte behöva gömma mig i vassen i sommar! 
Go go go!

Idéer på kvällskvisten

Jag och Sara satt nu och diskuterade hur världen kommer att se ut när vi är gamla. Vad som kommer att chockera oss. Det värsta jag kunde tänka mig var att folk har analsex på gatorna och det skulle anses som helt normalt som att ta en kaffe i solen.
Då kom Sara på det ultimata. Ett knullbås, att bredvid varje toalett finns ett så kallat bås där man slänger i en femma och kan gå in och samlaga på en anpassad brits. Tänk er instruktionerna där inne, stämningsfull musik och dämpat ljus. 
Vi ligger ett steg före 

Emotionell Bergochdalbana

Ibland så känner man sig så bra, man tittar sig i spegeln och ser en vinnare. "vem fan är bättre än du?" Man har köpt en ny klänning som är så jävla snygg, den gömmer mage och fetröv, men ser ju knappt att dubbelhakan finns. Dagen efter när man har boostat sitt självförtroende i den magiska "fettgömmarklänningen" och man ska ta på sig ett par jeans så upptäcker man valkarna. Dom har varit där hela tiden och nu hänger dom över linningen som två sandsäckar. Samma sandsäckar som klänningen hade gömt dagen innan. Varför har jag lurat mig själv? Valkarna har ju varit där hela tiden men jag lyckades för en dag känna mig snygg. Här är jag nu, i valkhelvetet. Lovar mig själv att aldrig mer äta godis, dricka sprit, leva på gurka, ta hand om min hy, springa varje morgon, städa varje dag, köpa ett gymkort, hitta ett jobb, raka benen varje dag och spara pengar. Vad hände? jag som var så snygg igår....

Gott Folks. I,m back!

Jag funderade ett tag på om jag skulle starta upp bloggen igen men efter många om och men så bestämde jag mig för att börja igen.
Jag stängde alltså ner bloggen och tog bort allt innehåll av en anledning som inte är värd att nämnas.

Hur som helst är jag tillbaka och jag har så mycket som jag vill gnälla och diskutera om redan idag, nu, försent. Nej aldrig försent.

Något som stör mig är överkänsliga människor. Ni vet människor som kan häva ur sig i princip vad dom vill utan att ta varken konsekvenser eller konflikter efter det. Dom har aldrig haft en motgång verbalt då alla hela tiden rättar sig efter dem. Dom kan till exempel påpeka att du är fet men om man någon gång skulle antyda till deras viktuppgång får man en massa skit tillbaka. Varför är det så? Varför ska man rätta sig efter vissa människor bara för att dom har blivit bortskämda med rosor i mun hela sitt liv. LÄR ER ATT TA KRITIK! Skärpning.

Det andra som stör mig är föräldrar med barn där man favoriserar det ena barnet. Det får mig att vilja spy rent ut sagt. Jag går inte in på det närmare.

Nu har jag fått delat med mig utav det jag velat säga ett tag nu eller det som legat närmast just nu.

Annars är allt som vanligt, eller hur?
Hur är det med er? vilka är här?

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0