På riktigt

Hej,
jag är tillbaka på riktigt nu, jag ska leverera nu, och det med besked. Jag har ju så mycket att dela med mig av och det vore ju nästintill orättvist att inte sprida ut, eller hur?
Jag har flyttat...igen... det måste ju nämligen flyttas en gång om året om man heter Sara Bengtsson, för en flytt tar ju inte på krafterna alls? (inte konstigt att man har panikångest) ja, man kan skoja om det nu!
Jag kör mitt vanliga race och tar upp ett ämne som jag tänker på extra mycket, ok? funkar det för er fortfarande?
Just nu i mitt ungdomliga klimax har jag kommit till ett vägskäl, alla och jag menar alla (förutom några) skaffar barn just nu, eller har redan skaffat. Det är som alla vet att om en skaffar så blir det som en jävla löpeld och då blir helt plötsligt alla bli gravida samtidigt. Min tanke kring detta är: antingen passar folk på att nuppa som kaniner och tills blöder mellan bena på dom för att hinna ikapp, eller så är det så att folk blir gravida så ofta men "tiden passar ju inte" och gör aborter, eller så måste det vara något med universum alltså, typ att "fertilitetsstjärnan" lyser extra mycket på dem som trånar efter efter ungar. Eller så är det fan Gud. Gud sade: må det bli barn i hela halland!
Jag vet inte, jag vet bara att jag ligger efter.... jävligt långt efter..
RSS 2.0