Jag är på semester i de sju dvärgarnas hus...

foto0169 (MMS)

Jag är på semester i de sju dvärgarnas hus. Återkommer.

När vi ändå pratar om projekt. Se vilket t...

foto0168 (MMS)

När vi ändå pratar om projekt. Se vilket tålamod jag har.

What to do?

Här sitter jag, precis hemkommen ifrån folkuniversitetet och funderar.
Ni förstår jag är precis som min Mormor. Jag har hundratals idéer och kommer på nya saker som jag vill göra hela tiden. Jag älskar att påbörja projekt men hatar att avsluta dom. Man kan ju ljuga och säga att jag går in helhjärtat i de saker jag gör men då vore det som sagt en lögn för allt som verkar så bra i skallen blir inte alltid lika bra när det väl kommer till praktiken. Detta såg min coach idag för att komma till krita. Han bad mig stanna kvar och frågade mig rätt ut, utan skam hur jag har tänkt att göra med mitt liv.
-Sara, Jag förstår dig men du tog studenten för tre år sedan och därmed har du haft tre år på dig minst att komma på vad du vill göra med ditt liv. Sa han.
Fuck, tänkte jag.
Så nu har jag fått en hemuppgift att sätta på kylskåpet (återkommer när den är på plats).

Fan, jag kan så blommor med.

foto0166 (MMS)

Fan, jag kan så blommor med.

Every cloud has a silver lining

När man befinner sig i en slags kris finns det två vägar att gå. Den långa, svåra och extremt jobbiga vägen eller den korta, enkla och extremt jobbiga vägen. Dock jobbiga på helt olika sätt.

Ibland så undrar jag.

När man är ensam tänker man mycket. Man blir liksom instängd och tar beslut. Man vänder och vrider på saker och ting och tänker sig alltid in i situationen "om jag gör så kanske det blir så"
Jag har gjort den här vändan förut, suttit i samma situation, tänkt samma tankar och gjort samma fel.
Varför kan man inte bara lära sig första gången och inte upprepa detigen?

Jo, det ska jag tala om för er, för blir man vilseledd och uppmuntrad tlll att gå samma väg så gör man det utan att använda det lilla som kallas hjärna. Därför är min slutsats enkel.

Det är inte jag, det är faktiskt du.

Och nu tänker ni att jag inte har någon som helst självinsikt, kanske, kanske inte...Vad fan vet jag men just det är jag jävligt säker på.

Jag kan spela martyr och kommer antagligen att göra det tio gånger om dagen varje dag tills den dagen jag tillåter mig själv att sluta upp. Men de dagar och stunder när man faktiskt tar ett steg fram är en vinst och de dagar och stunder man går två steg bak är också en vinst. För visst kommer även jag att lära av mina misstag men frågan är, Kommer du att göra det?

Lipa till film

Jag har aldrig varit en sån som gråter av att kolla på en sorglig film. Aldrig att jag skulle må illa utav en läskig film heller. Men nu på "senare dagar" så gråter jag... Jag gråter floder när någon dör. Jag mår illa... Jag mår jävligt illa av att se för mycket blod.
Jag tänkte tipsa om mina "lipfilmer"/"må illa filmer".
* Dagboken.
- Ni som inte har sett denna fantastiska kärlekssaga, gå och se den och gråt. Gråt floder!
PS i love you
- Den här filmen ska vi inte ens prata om. Om Putte skulle dö så hoppas jag att han gör såhär.
The human centipede
- Helt seriöst, jag ville kräkas lite då och då.
The fourth kind.
- Den blev mycket läskigare när man gick och la sig med ugglelakan och vaknade sittandes mitt i natten.
Jag vet att ni har säkert sett dessa filmer och tycker väl att det är lite tråkigt att jag tipsar om filmer som ni redan har sett. Men om ni nu har gjort det så förstår ni säkert vad jag pratar om.
Och kom ihåg! Alla har inte samma filmsmak ;)
RSS 2.0