Folk...

Jag vill inte påstå att jag är en perfekt människa, inte alls. Jag svär, borstar ibland inte tänderna innan jag går och lägger mig, betalar inte alltid mina räkningar i tid, jag kan gapa i trafiken och ibland dyker även ett finger upp för att visa mitt missnöje. Jag har fördomar mot folk jag inte känner ( oftast inga trevliga sådana ), Jag är usel på matte och listan kan göras så jävla lång.
Men en sak vet jag och det är att det är jag själv som bestämmer att jag ska vara sånhär, ibland VILL jag glömma att jag ska ut med soporna, och ibland VILL jag tro att alla camping människor äter grillat kl. 6 varje dag, går runt i foppa, dricker öl, klär sig i träningsoveraller, och heter Lasse, Micke, Majsan, och Bettan. Dom har alla säkert jättetrevligt där på sin camping och det är inget fel i att leva så som jag beskrev det, inte alls. Men jag gillar att ha den fördomen... Jag hade blivit jätte besviken ifall jag dök upp på en campingplats och dom hette Liam eller Nova.
Att dom åt kalkonbröst, och hade porslin istället för plasttallrikar.
Den här listan kan också göras jävligt lång, för att inte tala om vegetarianer, folk som bor i onsala, spanjorer eller varför inte poliser?
Huvudsaken är att det är väldigt intressant det här med fördomar, och dom kommer ju faktiskt från någonstans, eller hur?
Vad har ni för fördomar?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0